Team Tour To France 2021

Graag nemen wij jullie mee tijdens onze sportieve tocht, op vrijdag 17 september 2021 vertrekt Team Tour To France op de racefiets vanuit Naaldwijk naar de Tourmalet. Daar hopen wij op zaterdag 2 oktober aan te komen in de Franse Pyreneeën op de Team Westland camping in Argelès-Gazost. De route gaat over 16 etappes met in totaal 2000 km en zo’n 18000 hoogtemeters. Onderweg pakken we nog een paar bekende bergen mee, waaronder de welbekende Mont Ventoux in de Alpen en in de Pyreneeën staan de Col d’Aspin en de Col du Tourmalet op het programma.

De reden hiervoor is 2-ledig: de uitdaging 2.000 km fietsen, strijden, volhouden en na finish afstappen en het leven vieren.

De andere reden is met deze tocht zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar en bestrijding van de ziekte kanker. Te vaak, te veel! Ieder van ons heeft zijn eigen verhaal maar uiteindelijk hebben we allemaal een zelfde verhaal.

Website
www.tourtofrance2021.nl

Facebook
@tourtofrance2021

Instagram
# tourtofrance2021

 

Wil je ons sponsoren? Helemaal top! Je kunt via de volgende link doneren: https://www.teamwestland.nl/meedoen/deelnemer-sponsoren/ 
Selecteer bij support deelnemer Team Tour To France en vul je donatie in.