Team Westland op shirts The Hookers

Sportteams met de naam van een goed doel op het wedstrijdshirt zijn niet uniek, maar in onze regio nog zelden te zien. Maar bij rugbyclub The Hookers in Hoek van Holland gaat dat gebeuren! Op het nieuwe wedstrijdshirt komt de naam 'Team Westland'.

Op initiatief van een sponsor gaat de Hoekse rugbyclub, koploper in de Eerste klasse, een samenwerking aan met Team Westland. De sponsor heeft het voorstel gedaan om hun logo in te wisselen voor een logo van een goed doel. Het eerste team mocht dit goede doel kiezen. En zij hebben gekozen voor Team Westland! Het gaat hierbij niet alleen om de naam Team Westland op het wedstrijdshirt, maar ook om diverse acties die de club in zijn geheel - en de Hookers 1-selectie in het bijzonder - zal gaan ondernemen om geld in te zamelen voor Team Westland. Zo hebben zij ook meegedaan aan de spinningmarathon in sporthal De Wielepet in Monster. Een fantastische samenwerking en Team Westland wil de sponsor en The Hookers bedanken!

Voorzitter van de Rugbyclub The Hookers, Paul van Putten, heeft op 14 april het shirt aan Ine van Team Westland overhandigd.
(foto: 
Marcel de Hoog, Allround Reclame)