Terugblik Hudson to Hudson Ride 2018

Met trots en dankbaarheid kijken we terug op de 3e editie van de Hudson to Hudson Ride. Ondanks het verschuiven van de datum in verband met het hele slechte weer was de opkomst boven verwachting en was het volop drukte en gezelligheid op de vroege ochtend bij Hudson Kijkduin. Voor ruim 420 deelnemers heeft Jessica Mendels het startschot mogen geven. Ook de nieuwe route de Hudson Walk van 15 km was een groot succes.

Met ons evenement groeit ook de opbrengst voor Team Westland. We hebben dit jaar samen 9.605,00 euro bij elkaar gefietst en gewandeld. Een groei van 40%; een prachtig resultaat. We hebben alle vertrouwen in een efficiënte besteding van deze donatie door Team Westland.

De datum voor volgend jaar is al bekend. Zondag 15 september zal de 4e editie van de Hudson to Hudson Ride plaatsvinden, waarmee we het startschot geven van het nieuwe seizoen van Team Westland.

Sponsoren

We kunnen dit evenement niet organiseren zonder de bijdrage van onze sponsoren en alle vrijwilligers. Bedankt Dirk, Marco, Arie, Ine en alle dames bij de inschrijftafel voor jullie geweldige inzet en energie.

De T-shirts zijn mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsoren:
Ravage Wateringen - Dotoo app - Woodfever - Eurowest - BARN47 - Van Leersum - Sportline Isotone

Wij bedanken de dames van Mulder en van Oostveen voor de fijne massages bij de finish, Jessica Mendels voor de presentatie, MIKO voor de heerlijke koffie, de mannen van Verhoek voor de banaantjes en appeltjes, Rootsteps voor de fotografie bij de finish, Crave Collection voor het filmpje, Timeless Events voor het geluid bij de start, Het Bruist voor het beeldmateriaal, Colorworks voor de fietskratjes, Bavaria voor de Radler Babes en OV media voor de busreclames.