Geslaagd voetbaltoernooi georganiseerd door Koppert Cress

7 juni j.l. organiseerde Koppert Cress haar allereerste voetbaltoernooi voor klanten en leveranciers op sportpark Polanen in Monster. Tien teams namen deel aan het toernooi, waaronder Yex, Royal Brinkman, JEM-id, Van der Valk Systemen, BDO, Meeder en Kwekerij Piet Vijverberg, aangevuld met drie teams van de organisator. De beslissende wedstrijd van het toernooi, gefloten door scheidsrechter Mike Bouwers, werd gespeeld door Koppert Cress team 2 tegen Royal Brinkman. Uiteindelijk bleek Royal Brinkman het beste team te hebben en ging met de overwinning en daarmee de eerste prijs naar huis.

Even leek het toernooi letterlijk in het water te gaan lopen, want eerder die ochtend gaf het KNMI code geel af. Toch kon, ondanks de wind en regen, het toernooi gespeeld worden. Het was een fantastische laagdrempelige middag en avond, afgesloten met een heerlijke BBQ verzorgd door de Hoekse Bezorgslager. Het was een enerverende dag en Koppert Cress hoopt volgend jaar een tweede toernooi te kunnen organiseren.  

Met het inschrijfgeld van alle deelnemende bedrijven kon een bedrag van € 2000,- worden gedoneerd aan Team Westland. Debbie Olsthoorn die ook de Col du Tourmalet gaat beklimmen, en tevens onze collega, was hierbij de initiatiefneemster.