YOU ‘LL NEVER WALK ALONE WANDEL EVENT
KENT ALLEEN MAAR WINNAARS

14 April - Het is fris maar zonnig weer. Om 9.15 uur het is stil bij Sportcenter Allround maar daar komen de eerste: 60 voor ingeschrevenen, en in totaal gaan er 161 wandelaars van start. Een wandeling van 10,6 km door het schitterende Midden Delfland over grotendeels onverharde paden. Waar Schipluidennaren zelfs geen weet van hadden, al pratend kijkend en knabbelend van die heerlijke appel van Klein Westland door het pittoreske Schipluiden.
Rust op 6.4 km en een hartelijk welkom bij Paviljoen het Middelpunt voor een heerlijk bakkie koffie of thee. Na de rust terug langs de ophaalbrug en het water de Gaag, richting Den Hoorn en net over het A4 viaduct direct naar rechts en links door een mooi park langs vijver. IJsbaan en voetbalveld, weer over de Tandhofkade terug aangekomen bij Allround. Heerlijk voldaan en tevreden.
En het allerbelangrijkste: wij hebben met z’n allen € 1.155,- bij elkaar gewandeld voor de goede doelen van het schitterende Team Westland. Maar nog belangrijker voor diegene die er gebruik van mogen maken.
Ik, wij, kunnen terug kijken op een geslaagd evenement en wie weet voor herhaling vatbaar.
En wat ik al zelf ervoer YOU ‘LL NEVER WALK ALONE en DAT IS GEWOON ZO